Share

De 31-jarige Franse international Camille Abily, geboren in Rennes, speelde al honderden wedstrijden op topniveau met les Bleues, Gold Pride en Los Angeles Sol in de Verenigde Staten, Saint-Brieuc, La Roche, Clairefontaine, Montpellier, PSG en Lyon in Frankrijk en ze won al tal van titels en trofeeën waaronder ook al twee keer de UEFA Women’s Champions League. Toch is het spelen in het nieuwe stadion van Lyon, het Parc OL waar de Rode Duivels op maandag 13 juni 2016 op het EK tegen Italië spelen, ook voor haar nog een enorme uitdaging!

Bij haar eerste kennismaking met het stadion op woensdag 23 maart 2016 tegen Slavia Praag scoorde ze twee keer (een vrije trap en met een fenomenale omhaal) en afgelopen zondag 24 april 2016 lukte ze opnieuw een goal uit een vrije trap allemaal in hetzelfde doel!

Luister naar Frans international Camille Abily:

Bekijk haar goals (de 7-1 tegen Slavia Praag na 2.09 en de 8-1 tegen Slavia Praag, de omhaal, na 2.23) via:

Bekijk haar goal tegen PSG (de 5-0 na 1.17) via:

Voor nog meer over Lyon – PSG ga naar:
Vrouwenteam.be

Share