Share

Laura Gorniak, die na haar tweede plaats op de Sparkle 2015 achter Tessa Wullaert het voorbije seizoen voor Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage uitwkam in de eerste klasse, speelt volgend seizoen bij een andere club. De speelster die in april van dit jaar nog met de Belgian Red Flames U19 in Zweden aktief was op de eliteronde heeft gekozen voor een overstap naar een club uit de Super League.

Ze had keuze tussen drie clubs KAA Gent Ladies, RSC Anderlecht en Standard, de nog altijd regerende landskampioen die op vrijdag 13 mei 2016 de landstitel kan verlengen. De club waarbij ze vertrekt gaf aan dat ze bij de vrouwelijke Rouches de Super League zal ontdekken!

Benoit Waucomont is volgend seizoen niet langer trainer bij de vrouwelijke Rouches. Hij blijft wel bij Standard in een andere functie! Foto - Dirk Vuylsteke

Benoit Waucomont is volgend seizoen niet langer trainer bij de vrouwelijke Rouches. Hij blijft wel bij Standard in een andere functie! Foto – Dirk Vuylsteke

Ook nog meegeven dat Benoît Waucomont, de huidige trainer bij Standard, volgend seizoen niet langer de coaching zal doen bij de vrouwen. Hij blijft wel bij Standard maar in een andere functie, zo meldde Sud Presse eerder al!

Lees over Benoît Waucomont via:
Sudinfo.be

Lees nog meer over Laura Gorniak in eerste klasse:
Vrouwenteam.be

Share