Share

Op vrijdag 12 maart 2021 stond in het Zwitserse Nyon opnieuw een loting op het programma. Dit keer voor de weg naar de finale van de UEFA Women’s Champions League met eerst de loting voor de kwartfinales waarbij er geen reekshoofden waren en dan meteen ook die van de halve finales!

Nadine Kessler, de directrice van het vrouwenvoetbal bij de Europese Voetbalbond, haalde net als vorige week bij de loting voor de barrages voor het EK Vrouwenvoetbal 2022 in Engeland, de balletjes uit de trommel.

Foto – (c) UEFA.com

Alleen Belgian Red Flame Janice Cayman zit nog in de UWCL en zij zal eerst normaal gezien voorbij Paris Saint-Germain moeten geraken in de kwartfinales en dan eventueel voorbij de winnaar van het duel tussen FC Barcelona en Manchester City om op zondag 16 mei 2021 de finale in het Zweedse Göteborg te kunnen bereiken.

Janice Cayman krijgt moeilijke tegenstanders op weg naar een nieuwe finale in de UWCL! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

***Dit was het resultaat van de loting van de kwartfinales:

Bayern München – Rosengard;

Paris SG / Sparta Praag – Olympique Lyonnais;

FC Barcelona – Manchester City;

Chelsea – VfL Wolfsburg;

De heenwedstrijden zijn op dinsdag 23 / woensdag 24 maart 2021, de terugwedstrijden op donderdag 31 maart / 1 april 2021.

***In de halve finales staan volgende duels op het programma:

Winnaar Paris SG / Sparta Praag – Olympique Lyonnais – Winnaar FC Barcelona – Manchester City;

Winnaar Bayern München – Rosengard – Winnaar Chelsea – VfL Wolfsburg;;

***De finale van de UEFA Women’s Champions League 2020/21 is op zondag 16 mei 2021 in Göteborg.

Lees nog meer hierover via:

UEFA.com – UWCL 2020-21

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share