Share

Terwijl sommigen nog met vakantie zijn en anderen bijna klaar zijn om aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen te beginnen is in het Portugese Nazaré de Women’s Euro Winners Cup 2021 aan de gang. Op de derde dag mocht Anaëlle Wiard, speelster van SC Eendracht Aalst Ladies en vorig jaar topschutter op dit tornooi, met Newteam Brussels aantreden in groep B tegen bekerhouder BSC Mriya uit Oekraïne.

Anaëlle Wiard, de topschutster van vorig jaar op de Women’s Euro Winners Cup, had op de eerste dag al succes met een omhaal! Foto – (c) Jose Manuel Alvarez / Beach Soccer

Topspits Myroslava Vypasniak opende meteen de score (1-0) en via Taiisia Babenko liep de titelverdediger in de tweede periode verder uit (2-0) maar Anaëlle Wiard lukte meteen daarop de aansluitingstreffer 2-1. In de derde periode zorgde Lauren Leslie zelfs voor de gelijkmaker maar uiteindelijk haalde de titelverdediger het dankzij een schot van Yuliia Kostiuk (3-2).

U kan een samenvatting van dit duel bekijken dankzij Beach Soccer TV :

Newteam Brussels verloor op de openingsdag tegen het Spaanse Madrid CFF met 4-8 (Anaëlle Wiard lukte 2 goals) terwijl het op de tweede dag met 3-0 won tegen het Spaanse Caceres dat forfait gaf!

Bekijk ook nog de video van de eerste wedstrijd tegen het Spaanse Madrid CFF dankzij Beach Soccer TV en mis de eerste twee doelpunten in dit tornooi van Anaëlle Wiard (de 1-0 na 09.24 en de 4-4 na 34.46) niet:

Voor nog meer over de Women’s Euro Cup 2021 in het Portugese Nazare kan U terecht op:

Website Beach Soccer

En ook via:

Fb Newteam Beach Soccer Brussels

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share