Share

Het vrouwenteam van RSC Anderlecht heeft voor het seizoen 2016-17 nog wat extra versterking binnengehaald voor het middenveld. Belgian Red Flame Justine Vanhaevermaet, die ooit al bij vrouwelijk paars-wit speelde, keert na een tussenstop van drie seizoenen bij Lierse waar ze twee keer de Beker van België won terug naar vrouwelijk paars-wit.

Justine Vanhaevermaet, geboren 29 maart 1992, begon haar voetbalcarrière bij Sinaai Girls waarmee ze ook voor het eerst de Beker van België veroverde. Nadat ze vervolgens ook uitkwam voor Waasland-Beveren Sinaai Girls vertrok ze in 2012 naar RSC Anderlecht maar na één seizoen bij vrouwelijk paars-wit stapte ze over naar Lierse SK waar ze dus drie seizoenen voetbalde. De middenveldster was met de Belgian WU19 aanwezig op het EK 2011 in Italië en ze klom inmiddels op tot bij de Belgian Red Flames die op de rand staan van de kwalificatie voor een eerste eindronde, het EK 2017 in Nederland!

Justine Vanhaevermaet tijdens de recente bekerfinale met Lierse tegen RSC Anderlecht in Westerlo. Foto - Sportpix.be/David Catry

Justine Vanhaevermaet tijdens de recente bekerfinale met Lierse tegen RSC Anderlecht in Westerlo. Foto – Sportpix.be/David Catry

Voor het vertrek op stage naar Zwitserland begin augustus kondigde RSC Anderlecht ook nog de komst aan van Miguel Atilio als assistent-trainer voor Patrick Wachel.

Lees meer hierover via:
Website RSCA Women

Share