Share

Nog tijdens het UEFA Women’s Euro 2022 ging OHL Women, door de vele transfers nu al de titelfavoriet voor de Women’s Scooore Super League 2022-23, op oefenkamp naar Engeland bij zusterclub Leicester City.

De twee teams van King Power International. Foto – (c) Leicester City

Op woensdag 27 juli 2022 speelde het ook een oefenduel in Engeland (3 x 30 minuten) tegen het team dat straks aan het tweede seizoen in de FA Barclay Women’s Super League zal aantreden. De vrienschappelijke wedstrijd vond plaats op Belvoir Drive dat is het trainingscentrum van Leicester City. OHL Women zorgde dankzij Hannah Eurlings op aangeven van Jill Janssens al vroeg in de wedstrijd voor het enige doelpunt (0-1, 11de minuut). De score veranderde niet meer. Op vrijdag 29 juli 2022 staat er nog een tweede oefenduel op het programma.

Leicester City Women, dat vorig seizoen op de 11de en voorlaatste plaats eindigde met slechts 2 punten voorsprong op het gedegradeerde Birmingham City (13 tegen 11 na 22 duels), begint in het weekend van 10/11 september 2022 aan hun nieuw seizoen op het hoogste niveau met een uitwedstrijd bij Everton. Voor OHL Women is de start al op zaterdag 13 augustus 2022 als het op bezoek gaat bij KAA Gent Ladies in Oostakker. De aftrap in het PGB Stadion aan de Eikstraat in Oostakker is al om 13u30.

Lees nog meer over deze oefenwedstrijd via:

Website Leicester City

Lees over de start van de Belgische competitie via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
PS: Wenst U een abonnement te kopen bij OHL Women dan kan U hieronder terecht. Dat kan vanaf 40 euro:
 

 

Share