Share

Op het veld van Halveweg Zonhoven stond op zondag 7 augustus 2022 de 13de editie van de Luc Nilis Cup op het programma. De ex-Rode Duivel kon zelf niet aanwezig zijn want hij had als coach van SV Belisia Bilzen SV om 16 uur zelf een wedstrijd in de tweede ronde van de Croky Cup op bezoek bij Stade Evere RC.

KRC Genk Ladies haalde het onder leiding van Guibo Brepoels in de hoofdwedstrijd met maar liefst 17-0 tegen het beloftenteam van RSC Anderlecht dat in de eerste klasse van het Belgische vrouwenvoetbal uitkomt. De nieuwe competitie voor KRC Genk Ladies in de Women’s Scooore Super League 2022/23 begint komende vrijdag 12 augustus 2022 met een uitwedstrijd op bezoek bij FWS Woluwe (aftrap 20u30) vooraleer KRC Genk Ladies op vrijdag 19 augustus 2022 KAA Gent Ladies ontvangt. Het derde competitieduel in de maand augustus is dan weer op bezoek bij Sporting de Charleroi op vrijdag 26 augustus 2022 om 20 uur!

Belisia Bilzen SV loopt het veld op voor hun bekerduel tegen Stade Everois RC! Foto – (c) Belisia Bilzen SV

De andere wedstrijden op deze Luc Nilis Cup hadden volgende resultaten: KVC Westerlo Ladies – KRC Genk Ladies B 0-1 en OH Leuven B – VC Moldavo 1-3. Luc Nilis zelf mocht een ronde verder in de Beker van België bij de mannen na de 1-4-winst op Evere! Voor hem volgt er volgend weekend een bezoek aan KVV Weerstand Koersel dat thuis met 2-0 won tegen FC Lebbeke nadat het in de vorige rond thuis al won tegen K. Berchem Sport 2004 met 3-1.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

 

Share