Share

Lotto heeft op donderdag 11 augustus 2022 beslist om net voor de start van het nieuwe seizoen de naam van de belangrijkste competitie in het vrouwenvoetbal de Women’s Scooore Super League een nieuwe naam te geven. Een echte reden waarom werd niet bekendgemaakt.

Het besluit werd genomen door de Nationale Loterij, dat sinds de start van het seizoen 2019-2020 de hoofdsponsor is van deze competitie en dus moet U vanaf het seizoen 2022-23 spreken over de Lotto Super League. De aftrap van het seizoen 2022/23 in de Lotto Super League is op vrijdag 12 augustus 2022 met wedstrijden in Marcinelle, Anderlecht en Woluwe. Op zaterdag 13 augustus 2022 wordt er ook gespeeld in Oostakker en Zulte! Vreemd was wel dat de clubs niet op de hoogte waren van deze verandering aangezien ze bijna allemaal nog bij hun eerste wedstrijd Women’s Scooore Super League hebben vermeld.

Lees nog meer over de eerste speeldag via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: U kan bij Sportpix.be ook in het komende seizoen elke speeldag terecht voor foto’s van alle wedstrijden!

Share