Share

Op zaterdag 10 september 2016 in het laatste duel van de 4de speeldag in de Super League tussen KRC Genk Ladies en DVC Eva’s Tienen liep Hanne Merkelbach op het einde van de wedstrijd een zware blessure op. Inmiddels is bekend geworden dat bij Hanne de voorste kruisband is afgescheurd.

Volgende week al ondergaat de kopbalsterke en vlot scorende spits (zij scoorde vorig seizoen 6 keer in Play-Off 2 van de Super League, 3 keer in de Beker van België en 10 keer in de tweede klasse en dit seizoen al 1 keer in tweede klasse en 1 keer in de Beker van België) een operatie die zal gevolgd worden door een lange herstelperiode.

Ook vanuit deze redactie wensen we Hanne Merkelbach een geslaagde operatie toe en veel moed en sterkte bij de revalidatie!

Lees meer hierover via:
Website KRC Genk Ladies

Luister naar een recent interview met Hanne Merkelbach via Vrouwenteam TV:

PS: KRC Genk Ladies gaat nu vrijdag 23 september 2016 op de 5de speeldag van de Super League op bezoek bij titelverdediger Standard. De aftrap op de Académie RLD in Angleur is om 19u30. De week nadien op vrijdag 30 september 2016 ontvangt KRC Genk Ladies aan de Emiel Van Dorenlaan in Genk de vrouwelijke Buffalo’s. De aftrap dan is om 20 uur!

Share