Share

Het vrouwenteam van RSC Anderlecht heeft op zondag 27 september 2015 wel een bijzonder speciale wedstrijd afgewerkt. Het speelde in het kader van de realityreeks op RTBf ‘Les Héros du gazon’ in het Stade de Pays de Charleroi een wedstrijd tegen de mannen van Yvoir B, de ploeg uit de vierde provinciale Namen die in het kader van deze uitzending onder handen genomen werd door ex-Rode Duivel Léo Van Der Elst. Over het resultaat mag er nog niets vermeld worden uiteraard om de spanning er een beetje in te houden en er is ook nog geen datum bekend wanneer RTBf het geheel zal uitzenden maar dat zal wel zeker voor het einde van dit jaar gebeuren op La Une! Pauline Crammer, de Franse spits van vrouwelijk paars-wit kon overigens niet meespelen in dit duel, vanwege een enkelblessure. Toekomende vrijdag 2 oktober 2015 speelt RSC Anderlecht in het kader van de 4de speeldag van de Super League opnieuw op het Nationaal Voetbalcentrum in Tubeke. De tegenstander is dan DVC Eva’s Tienen. De aftrap is voorzien om 19u30.

Zie ook nog via:
Website Vrouwenteam RSCA


Lees nog meer over RSC Anderlecht via:

Website RSC Anderlecht

Bekijk ook nog deze video van RSC Anderlecht:

Share