Share

Een opvallend resultaat op de 4de speeldag in de tweede klasse A het voorbije weekend was de winst met dubbele cijfers van KSK Beveren tegen USF. Montroeul-Dergneau. Eén van de tien doelpunten werd gescoord door doelvrouw Lysa De Meulder!

KSK Beveren, vooraf op een gedeelde 10de plaats in de stand, speelde voor de tweede keer thuis dit seizoen. Vlakbij de Freethiel waar ook Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League 1A speelt ontving het rode lantaarn USF. Montroeul-Dergneau. Het werd een vlotte overwinning met doelpunten van Kim De Wambersie (4), Karen Janssens-Lens (3), Thalia De Roovere (2) en Lysa De Meulder die vanop de strafschopstip voor de 2-0 zorgde!

Lysa De Meulder achter de bal voor de strafschop van KSK Beveren tegen USF.Montroeul-Dergneau. Foto - (c) Vrouwenteam.be / ClgomBev

Lysa De Meulder achter de bal voor de strafschop van KSK Beveren tegen USF.Montroeul-Dergneau. Foto – (c) Vrouwenteam.be / ClgomBev

Door de ruime overwinning klimt KSK Beveren naar een gedeelde 8ste plaats in het klassement met Cerkelladies Brugge. USF. Montroeul-Dergneau blijft ook na 4 speeldagen 14de en laatste zonder punten!

KSK Beveren samen aan tafel na hun eerste overwinning in de tweede klasse A! Foto - (c) Vrouwenteam.be / ClgomBev

KSK Beveren samen aan tafel na hun eerste overwinning in de tweede klasse A! Foto – (c) Vrouwenteam.be / ClgomBev

Volgende week zaterdag 8 oktober 2016 gaat KSK Beveren op de 5de speeldag op bezoek bij HO Wolvertem-Merchtem. De aftrap in Merchtem is om 17 uur! Voor USF. Montroeul-Dergneau staat op dezelfde dag een verplaatsing naar Cerkelladies Brugge op het programma met aftrap om 14u30.

Luister naar een eerder interview met Lysa De Meulder via:

Bekijk alle uitslagen in de tweede klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over het vrouwenteam van KSK Beveren:
Website KSK Beveren

Share