Share

Ives Serneels, die na zijn periode bij de vrouwen van Lierse bondscoach werd van de Belgian Red Flames, kwam op woensdag 30 september 2015 aan het woord in Sport/Voetbal Magazine. In de rubriek ‘Doorgevraagd’ antwoordde hij op enkele vragen van Kristof De Rijck.

Zo kan U vanaf pagina 35 meer te weten komen over zijn zangtalenten en Frank Boeijen, over Die Sportschau, over de duivensport en over Bayern München, zijn favoriete club toen hij jonger was.

De volgende opdracht voor bondscoach Ives Serneels met de Belgian Red Flames is op dinsdag 27 oktober 2015 in Zenica tegen Bosnië-Herzegovina. Voor nieuwjaar moet hij hen ook nog voorbij Servië leiden op Den Dreef op maandag 30 november 2015!

Noteer ook dat op het EK volleybal in Antwerpen de Yellow Tigers op weg naar de kwartfinales afgelopen zondag 27 september 2015 nog met 3-0 wonnen tegen Azerbeidzjan. Op donderdag 1 oktober 2015 spelen de Belgian Red Flames U17 nu hun tweede EK-kwalificatiewedstrijd in Eupen tegen het vrouwenteam van Azerbeidzjan. De aftrap aan de Kehrweg is om 20 uur. De Tsjechische U17, die woensdagavond net als Rode Duivel Thibaut Courtois aanwezig waren in de Lotto Arena op de play-off van hun landgenoten tegen de Yellow Tigers spelen al om 15 uur in Eupen tegen Georgië.

Nog melden dat de Yellow Tigers het in de Lotto Arena haalden tegen Tsjechië met 3-1. Zij spelen donderdagavond 1 oktober 2015 om 20u30 tussen al het voetbal door (EK-kwalificatie WU17 en UEFA Europa League) hun EK-kwartfinale tegen Servië.

Volg de duels in de EK-kwalificatie live via:
Website UEFA EK-kwalificatie WU17

Share