Share

De Belgian Red Flames kregen de voorbije week twee wedstrijden achter gesloten deuren met uitnodigingen tegen Rusland als beloning voor hun kwalificatie voor het EK 2017 in Nederland. In Portugal kreeg het nationale vrouwenvoetbalteam na de allereerste kwalificatie voor een EK na het 1-1-gelijkspel na verlengingen in Cluj tegen Roemenië op donderdag 27 oktober 2016 een speciale vermelding in een plenaire zitting van het parlement met een staande ovatie met applaus en met alle succes toegewenst op het EK 2017 in Nederland!

Het Portugese nationale vrouwenvoetbalteam voor de aftrap van de interland tegen Roemenië in Cluj-Napoca! Foto - (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Het Portugese nationale vrouwenvoetbalteam voor de aftrap van de interland tegen Roemenië in Cluj-Napoca! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Monica Jorge, de voorzitster van het vrouwenvoetbal in Portugal, en Humberto Coelho, de vice-voorzitter van de Portugese Voetbalbond FPF, waren aanwezig om alle lofbetuigingen voor het team van bondscoach Francisco Neto in ontvangst te nemen!

Luister naar deze video met dank aan FPF TV:


Voor nog meer over de kwalificatie van Portugal voor het EK 2017 kan U terecht via:

Vrouwenteam.be
En via:
Website Portugese Voetbalbond FPF!

Luister naar speelsters uit het Belgische en internationale voetbal via:
Vrouwenteam TV

Share