Share

Hans Bergans, de man die drie seizoenen na elkaar met DVC Eva’s Tienen de titel won in de Belgische eerste klasse, is niet langer de trainer bij de ‘Suikermeisjes’. Hij gaf op donderdag 27 oktober 2016 te kennen niet verder te gaan.

DVC Eva’s Tienen kent een moeilijk seizoen in de Super League 2016-17. Nadat het vorig seizoen op een knappe manier de play-offs tegen de degradatie won in de Super League ondanks het vertrek van Belgian Red Flame Lenie Onzia naar FC Twente liep het in het begin van deze campagne iets minder. De club zag in het tussenseizoen ook nog speelsters als Charlotte Cranshoff (Standard), Ellen Charlier (Standard), Louise Van Den Bergh (OH Leuven), Chiara Wielockx (Kontich) en Jassina Blom (SC Heerenveen) vertrekken terwijl de terugkeer van de Servische Jasna Djordjevic op zich liet wachten en het had vanaf de competitiestart ook af te rekenen met flink wat blessures. De trainer had nog wel interessante ideeën om het tij in de toekomst te keren maar blijkbaar was er geen basis om op verder te gaan. Eddy Reyniers, die in het verleden al trainer was bij DVC Eva’s Tienen, neemt voorlopig over! Ook Vrouwenteam.be dankt Hans Bergans voor de vlotte samenwerking de voorbije jaren en wenst hem veel succes naar de toekomst toe!

Voor interviews uit het Belgische en internationale vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam TV

Share