Share

Belgian Red Flame Imke Courtois staat dezer dagen fel in de belangstelling al niet in het minst vanwege de recente beslissing van het beroepscomité van de KBVB dat ze niet speelgerechtigd was voor Standard begin september 2016!

In elk geval komt Imke Courtois als meter van de jeugdacademie an KSV Diksmuide op woensdag 16 november 2016 in de namiddag meetrainen met de jongeren van de blauw-gelen waar ook Marte, de dochter van Sporza-presentator Karl Vannieuwkerke voetbal speelt!

Misschien nuttig om weten is dat eersteklasser DV Famkes Merkem op nauwelijks vijf kilometer van Diksmuide ook actief is in het Belgische vrouwenvoetbal! Zij spelen op dinsdag 1 november 2016 in de achtste finale van de Beker van België op bezoek bij tweedeklasser KOVC Sterrebeek! Aftrap daar is om 15 uur!

Lees over de beslissing van het Beroepscomité van de KBVB in de zaak Standard:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de jeugdacademie van derdeprovincialer KSV Diksmuide:
Website KSV Diksmuide jeugdacademie

Voor het volledige programma van de 1/8ste finales van de Beker van België:
Vrouwenteam.be

Share