Jana Coryn werd geselecteerd voor de duels van de Belgian Red Flames tegen Nederland en Denemarken. Ze bedankte voor het vertrouwen met een hat-trick in de Franse D2 Féminine tegen US Saint-Malo!

Rijsel won op deze winderige dag thuis tegen US Saint-Malo, voor het seizoen nog een titelkandidaat, met maar liefst 7-0. Bij de rust stond de leider in de A-reeks al met 2-0 voor dankzij goals van Charlotte Sailly (17de minuut) en Rachel Saïdi (20ste minuut). Na de pauze opende Jana Coryn haar doelpuntenreeks in de 51ste minuut (3-0) waarna Leïla Iloudje een kwartier voor tijd de 4-0 aantekende (75ste minuut). Twee minuten later scoorde Jana Coryn opnieuw (5-0, 77ste minuut) en zeven minuten voor tijd was het opnieuw raak (6-0, 83ste minuut). Leïla Iloudje zette in de toegevoegde tijd de eindcijfers op het bord (7-0, 90ste + 5de minuut). Lille OSC, het team waar ook Maud Coutereels en Silke Demeyere spelen, loopt verder uit in de stand want eerste achtervolger Brest kwam niet verder dan 0-0 tegen Le Mans. Rijsel heeft 26 punten uit 10 wedstrijden, Brest 19 uit 10 duels. Saint-Maur, Arras en Rouen delen de 3de plaats met 18 punten uit 10 wedstrijden! Jana Coryn staat met 8 doelpunten op de 2de plaats in de topschutterslijst van de D2 Féminine groep A naast Tiffany Vassant van Rouen, de Portugese Mélissa Gomes is voorlopig topschutster in die reeks met 9 goals!

In de D1 Féminine won Belgian Red Flame Sara Yüceil dan weer voor het eerst dit seizoen met Marseille tegen Juvisy. Het werd 2-1. Tatiana Coleman bracht Juvisy nog voor het half uur op voorsprong op aangeven van Camille Catala (0-1, 29ste minuut) maar na de pauze sloeg Marseille terug. Nora Coton Pelagie zorgde met een kopbal na een hoekschop voor de gelijkmaker (1-1, 50ste minuut) en net nadat Sara Yüceil vervangen werd door Pauline Cousin (61ste minuut) bracht Sandrine Bretigny (ex-Lyon en ex-Frankfurt) Marseille op voorsprong met een subtiele lob over de bezoekende doelvrouw Céline Deville (2-1, 62ste minuut). De co-leiders Lyon en PSG wonnen op deze zondag 20 november 2016 allebei hun duel van de 8ste speeldag. Lyon thuis met 3-0 tegen rode lantaarn Metz, PSG met 0-6 op bezoek bij Bordeaux.

In Duitsland tenslotte stond Belgian Red Flame Justien Odeurs in het doel van FF USV Jena op bezoek bij SC Freiburg. Het werd een nipte nederlaag met 2-1. Het bleef lang 0-0 tot Janina Minge de thuisploeg in de 71ste minuut op voorsprong bracht (1-0). Maar Susanne Utes gaf Jena acht minuten later hoop op een gelijkspel (1-1, 79ste minuut). Selina Wagner zorgde vijf minuten voor tijd echter voor het winnende doelpunt voor SC Freiburg (2-1). Bayern München, dat dankzij een doelpunt van Vivianne Miedema in de 8ste minuut met 1-0 won tegen Borussia Mönchengladbach wordt voorlopig leider in Duitsland met 22 punten uit 9 duels, 1 meer dan Turbine Potsdam, dat niet in actie kwam, en 2 meer dan SC Freiburg. FF USV Jena staat na 9 speeldagen 9de met 6 punten!