Op zaterdag 3 oktober 2015 stond de 6de speeldag in de eerste klasse van het vrouwenvoetbal op het programma. De topaffiche ging tussen KAA Gent Ladies B en Tongeren DV. Nadat de bezoekers al in de eerste minuut op voorsprong kwamen via Emilie Denoz (0-1) stond het bij de rust al 3-1. Eerst zette Annelien Van Gansbeke een strafschop om na een handspel van de bezoekers (1-1), vervolgens zorgde Emma Van Britsom voor de 2-1 en na een fout op Elke Van De Sompel scoorde Annelien Van Gansbeke opnieuw vanop de stip (3-1). Vroeg in de tweede helft lukte Tongeren via Dorien Groven de aansluitingstreffer (3-2, 51ste minuut) maar het tweede vrouwenteam van de de Buffalo’s reageerde en via Elena Dhont en een derde treffer van Annelien Van Gansbeke werd het uiteindelijk nog 5-2.

Leider Standard B maakte geen fout op bezoek bij SV Zulte Waregem. Met een dubbel van Lotte Van Den Steen en een doelpunt tussenin van Annelies Van Loock werd het 0-3.

DV Famkes Merkem, dat eveneens mee aan de leiding stond, kwam op bezoek bij FWS Woluwe niet verder dan een puntendeling. Nadat de vroege voorsprong van Bieke Deman (0-1, 1ste minuut) werd uitgewist met een kopbal door de ingevallen Carla Arbulu (1-1, 62ste minuut) zette Sarah Verschaeve de bezoekers opnieuw op weg naar winst (1-2, 77ste minuut) maar nauwelijks afgetrapt zorgde Sandy Bourtembourg ervoor dat de bordjes op het einde in evenwicht waren (2-2, 78ste minuut).

Laura Gorniak zette USGTH op bezoek bij Moldavo op voorsprong (0-1, 20ste minuut) maar viel vervolgens geblesseerd uit. Janna Van Hove zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker (1-1, 45ste minuut). Het was wachten tot de slotminuut vooraleer Shauny Herbot de bezoekers de drie punten bezorgde (1-2, 89ste minuut).

Ook RSC Anderlecht B won op deze 6de speeldag en dat thuis tegen Massenhoven. Megane Lerinckx scoorde voor de rust voor de thuisploeg terwijl Henriette Awete na de pauze een dubbel aantekende. Jolien Baeten kon in het slot nog de eerreddende treffer aantekenen (3-1, 82ste minuut).

Onder leiding van Guy Corten, die de opvolger werd van Raymond Loose, boekte Kontich een tweede overwinning op rij dankzij twee doelpunten in de tweede helft. Lucinda Michez kopte de 0-1 tegen de touwen, Jolien Lebegge zorgde met een vrije trap voor de eindcijfers (0-2).

Dit waren alle doelpuntenmakers op de 6de speeldag in eerste klasse:
KAA Gent Ladies B – Tongeren DV 5-2 (rust: 3-1);
Doelpunten: 1′ Emilie Denoz 0-1, Annelien Van Gansbeke 1-1 op strafschop, Emma Van Britsom 2-1, Annelien Van Gansbeke 3-1 op strafschop, 51′ Dorien Groven 3-2, Elena Dhont 4-2, Annelien Van Gansbeke 5-2.

Moldavo – USGTH 1-2 (rust: 1-1);
Doelpunten: 20′ Laura Gorniak 0-1, 45′ Janna Van Hove 1-1, 89′ Shauny Herbot 1-2.

OH Leuven B – Kontich 0-2 (rust: 0-0);
Doelpunten: Lucinda Michez 0-1, Jolien Lebegge 0-2.

FWS Woluwe – DV Famkes Merkem 2-2 (rust: 0-1);
Doelpunten: 1′ Bieke Deman 0-1, 62′ Carla Arbulu 1-1, 77′ Sarah Verschaeve 1-2, 78′ Sandy Bourtembourg 2-2.

RSC Anderlecht B – Massenhoven 3-1 (rust: 1-0);

Doelpunten: Megane Lerinckx 1-0, Henriette Awete 2-0, Henriette Awete 3-0, Jolien Baeten 3-1.

SV Zulte Waregem – Standard B 0-3 (rust: 0-1).

Doelpunten: 34′ Lotte Van Den Steen 0-1, 49′ Annelies Van Loock 0-2, 58′ Lotte Van Den Steen 0-3.