Share

Op maandag 28 augustus 2023 heeft bekerhouder Standard, dat op de openingsdag van het seizoen met 0-1 won in Roeselare op bezoek bij Club YLA, de modaliteiten bekendgemaakt om een abonnement te kopen voor het vrouwenteam en dat uiteraard omdat de vrouwelijke Rouches in het seizoen 2023-24 al hun wedstrijden op Sclessin zullen spelen.

Het Stade Maurice Dufrasne, beter bekend als Sclessin, is voor het volledige seizoen het decor voor de wedstrijden van de vrouwelijke Rouches! Foto – (c) Sportpix.be / Kristof De Moor

Wie al abonnee is bij Standard de Liège kan gratis naar de 9 wedstrijden in de reguliere competitie van de vrouwen. Wie jonger is dan 16 jaar mag ook gratis alle competiitewedstrijden in de Women’s Lotto Super League komen kijken. Wie ouder is dan 16 jaar betaalt 50 euro voor een abonnement voor de 9 thuiswedstrijden. Wie geen abonnement wenst en ouder dan 16 jaar is maar toch een wedstrijd van de vrouwelijke Rouches wil bijwonen betaalt 10 euro.

Luxemburgs international Laura Miller bleef bij Standard en ze leidde als captain haar team naar de eerste competitiewinst op bezoek bij Club YLA in Roeselare! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Voor meer info en hoe U een abonnement kan aanschaffen kan U terecht via het onlineplatform van de club of bij de ticketingdienst van de club in het stadion (maar niet op zondag of maandag). Als U een abonnement neemt voor het vrouwenteam krijgt U bovendien 10 procent korting op de merchandising van de club. Stel dus dat U een truitje wil kopen van een van de speelsters of van de doelvrouw van de vrouwelijke Rouches dan krijgt U die aan een goedkopere prijs. De eerste afspraak met bekerhouder Standard op Sclessin is op zondag 3 september 2023 om 14 uur voor het Waalse derby tegen Sporting de Charleroi!

Lees nog meer via:

Website Standard

Bekijk de fotoreportage van David Catry rond het duel tussen Club YLA en Standard via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

 

 

Share