Share

Ze hebben er lang moeten op wachten op hun eerste competitieoverwinning in de tweede klasse A. Afgelopen zaterdag 3 december 2016 was het zover! Het vrouwenvoetbalteam van K. Olsa Brakel won op bezoek bij rode lantaarn USF. Montroeul-Dergneau met 0-10!

De overwinning van K. Olsa Brakel kreeg vorm dankzij het openingsdoelpunt van Elodie Lefebvre (0-1) waarna Youna Herregodts de score verdubbelde (0-2) en ook de 0-3 aantekende. Via Stien Jacobs (0-4), Yana Haesebroeck (0-5) en Kimberly Van Ongeval stond het bij de rust al 0-6 en was de winst al veilig gesteld. Na de pauze ging vrouwelijk Olsa op haar elan door en het doelpuntenfestival ging verder met een tweede goal voor Stien Jacobs (0-7), een tweede voor Kimberly Van Ongeval (0-8), een tweede voor Elodie Lefebvre (0-9) en tenslotte een tweede voor Yana Haesebroeck die zo ook de eindstand op het bord zette (0-10).

Ondanks de winst blijft K. Olsa Brakel op de 13de plaats maar het heeft nu wel al 5 punten. Het komt zo tot op 6 punten van HO Wolvertem Merchtem, 12de in de stand en de volgende tegenstander van de geelzwarten nu zaterdag 10 december 2016 om 14 uur in het stadion aan de Parkweg in Brakel. Ook de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar is voor K. Olsa Brakel een thuisduel. Op zaterdag 17 december 2016 komt KFC Merelbeke op bezoek. Op de openingsdag haalde K. Olsa Brakel daar een 1-1-gelijkspel. Ook dan is de aftrap voorzien om 14 uur!

Voor alle uitslagen in de 2de klasse A het voorbije weekend:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share