Op zaterdagavond 7 oktober 2023 stond aan de Olympische Dreef in Anderlecht het duel tussen het beloftenteam van RSC Anderlecht tegen VC Moldavo op het programma. De bezoekers hadden net als KVC Westerlo Ladies nog het maximum van de punten 15 op 15 voor de aftrap van de 6de speeldag.

U kan een korte samenvatting van de wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het beloftenteam van RSC Anderlecht en VC Moldavo hielden het op een 1-1-gelijkspel een week voordat ze mekaar opnieuw troffen in zestiende finales van de Beker van België. Na het halfuur trof Lola Wajnblum eerst via doelvrouw Anneleen Dilissen de lat (33ste minuut) waarna Bo Schepkens vanuit een vrije trap de paal trof (36ste minuut). VC Moldavo kwam wel voor de rust nog op voorsprong dankzij een strafschopdoelpunt van Merel Groenen (0-1, 38ste minuut). Het was Véronique Zang Bikoula die even over het uur de gelijkmaker binnentrapte (1-1, 63ste minuut).