Share

Op vrijdag 27 oktober 2023 staat de derde wedstrijd van de Belgian Red Flames in de UEFA Women’s Nations League op het programma. Het team van bondscoach Ives Serneels speelt in het King Power Stadium van Leicester City tegen Europees kampioen en vice-wereldkampioen Engeland.

U kan de wedstrijd met aftrap om 20u45 Belgische tijd, dat is 19u45 in Leicester live volgen via Ketnet en Tipik (RTBF) of ITV. De Belgian Red Flames beginnen als leider in groep A1 aan deze wedstrijd. met 4 punten op 6. Nederland en Engeland hebben 3 op 6, Schotland 1 op 6. Op hetzelfde moment als Engeland-België staat er in Nijmegen ook het duel tussen Nederland en Schotland op het programma. Die wedstrijd is op hetzelfde moment te volgen op NPO1. Nog meegeven dat de UEFA Women’s Nations League eigenlijk een opgewaardeerde competitie van oefenduels is waar nu wel twee plaatsen voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs aan verbonden zijn maar dan moet je na de zes groepswedstrijden winnaar zijn en vervolgens in februari 2024 in principe ook nog de finale halen om een Olympisch ticket af te dwingen.

U kan nog even terugblikken op de wedstrijden in Engelse Barclays Women’s Super League waar Belgian Red Flames Nicky Evrard, Janice Cayman, Yana Daniëls, Justine Vanhaevermaet en Amber Tysiak actief zijn via:

Vrouwenteam.be

Volg alle wedstrijden op de derde speeldag in de UEFA Women’s Nations League via:

Website UEFA – UEFA Women’s Nations League 2023/24

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share