De Belgian Red Flames wonnen op deze zaterdag 23 mei 2015 het laatste oefenduel van dit seizoen thuis tegen WK-deelnemer Noorwegen.

Op Stayen won België met 3-2 tegen een van de twee tegenstanders die hen van het WK 2015 in Canada hield. Cécile De Gernier opende de score even over het kwartier met een knap schot met links (1-0, 16de minuut), een score die tot na de rust werd behouden. Na 56 minuten maakte Emilie Haavi met een voorzet met rechts gelijk (1-1, 56ste minuut) maar nog geen minuut later stonden de Belgian Red Flames opnieuw op voorsprong via Sara Yüceil (2-1, 58ste minuut). Dan was het de beurt aan Ada Hegerberg van Lyon om alleen voor doelvrouw Odeurs gelijk te maken (2-2, 67ste minuut) maar een foutje in de verdediging van Noorwegen waarvan Tessa Wullaert optimaal profiteerde door de aangespeelde bal kurkdroog naast Ingrid Hjelmseth te trappen (3-2, 87ste minuut) bezorgde België de volle buit in deze oefeninterland op synthetisch veld. Een knap en bemoedigend resultaat met het oog op de komende EK-kwalificatiecampagne richting Nederland.