Share

In de periode rond nieuwjaar staan traditioneel enkele indoortornooien op het programma. Zo ook de Challenge Edhem Sljivo in Marche-en-Famenne mee georganiseerd door Benoit Thans ter ere van de ex-voetballer van FK Sarajevo, OGC Nice, 1.FC Köln en RFC Luik, die in 1987 zijn voetbalcarrière moest beëindigen na een zwaar verkeersongeluk en voor het leven aan de benen verlamd geraakte.

Dit jaar staat er opnieuw een vrouwenvoetbaltornooi op het programma en dat op vrijdag 30 december 2016 vanaf 18 uur in de Wallonie Expo, rue des Deux Provinces 1, in 6900 Marche-en-Famenne! Dit jaar is er naast deelname van enkele regionale clubs ook een team van het Duitse Bayer 04 Leverkusen aanwezig naast de tweedeklassers ASE De Chastre en Wallonia Club Sibret. Penarol Calamine met o.a. Lorène Martin van DVC Eva’s Tienen in de rangen, is de titelverdediger!

Lorène Martin van DVC Eva's Tienen in de Super League speelt ook indoor met Penarol Calamine! Foto - (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Lorène Martin van DVC Eva’s Tienen in de Super League speelt ook indoor met Penarol Calamine! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Voor het volledige programma kan U hier terecht:
Sljivo.be

Voor meer over het tornooi:

Sljivo.be

Wie nog meer wil te weten komen over Edhem Sljivo kan dat in het boek van Raymond Arets met een voorwoord van ex-bondscoach Robert Waseige!

Het boek rond de balvirtuoos van RFC Luik! Foto - (c) Sportsmemories.be

Het boek rond de balvirtuoos van RFC Luik! Foto – (c) Sportsmemories.be

Het is te bestellen via deze link:
Sportsmemories.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share