Share

Na een korte tussenperiode in de Verenigde Staten bij Western New York Flash waar ze ook Amerikaans kampioene 2016 werd keert Janice Cayman vanaf januari 2017 terug in de Franse D1 Féminine. Dit keer komt ze echter niet terecht in de buurt van de Franse hoofdstad waar ze eerder al bij FCF Juvisy-Essonne speelde maar wel in het zuiden van Frankrijk!

Tijdens de kerst- en eindejaarsperiode worden flink wat wensen en berichten de wereld ingestuurd en ook sommige voetbalclubs met een vrouwelijk team doen dat! Wie de voorbije dagen opmerkzaam was kon zo de nieuwe club van Belgian Red Flame Janice Cayman zelf ontdekken. De topschutster van de Algarve Cup 2016 pronkt immers op zo’n eindejaarsfoto de wereld ingestuurd door de club waarbij ze vanaf januari 2017 gaat spelen. Vrouwenteam.be wenst de ex-speelster van KFC Excelsior Kaart, Lentezon Beerse, OH Leuven, KVK Tienen en de Florida State University bij deze en in afwachting van de definitieve officiële bevestiging al veel succes met de nieuwe uitdaging!

Janice Cayman staat onderaan tweede van links (zwarte broek, grijze vest)  op de eindejaarswenskaart van haar nieuwe club! Foto - (c) MHSC

Janice Cayman staat onderaan tweede van links (zwarte broek, grijze vest) op de eindejaarswenskaart van haar nieuwe club! Foto – (c) MHSC

Voor meer over de toekomstige club van Janice Cayman:
Website MHSC
en via:
Fb MHSC

Sara Yüceil en Marseille eerste tegenstander van Janice Cayman in 2017! Foto - (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Sara Yüceil en Marseille eerste tegenstander van Janice Cayman in 2017! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

PS: Het professionele team dat in het Franse vrouwenvoetbal 2 keer landskampioen werd en 3 keer de Franse beker won speelt al op zaterdag 7 januari 2017 de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar en dat in de Franse beker uit bij Marseille waar met Sara Yüceil ook al een Belgian Red Flame speelt! De wedstrijd zal doorgaan op het synthetisch veld van het Stade Roger Lebert, Rue Jules Rimet in 13008 Marseille met aftrap om 14u30.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share