Share

Bij KRC Genk Ladies, dat het voorbije seizoen op de zesde plaats eindigde in de Women’s Lotto Super League, neemt Jacqueline Mahieux afscheid als voorzitter en bestuurder van de club. Dat liet ze weten op haar Facebookaccount. Ze wordt in die functie opgevolgd door Miranda Liebens.

Jacqueline Mahieux met Betty Van Proeyen die ze destijds opvolgde als voorzitter! Foto – (c) KRC Genk Ladies

Daar staat samengevat het volgende te lezen:

“Het is geen vaarwel, maar een tot ziens’

‘De uitdagingen van vorig jaar hebben ertoe geleid dat mijn missie binnen de KRC-familie nu zo goed als bereikt is. Vanaf dit seizoen zal KRC Genk het management van de club overnemen.

Vandaag neem ik afscheid als voorzitter en bestuurder van KRC Genk Ladies (Ladies Genk), een rol die ik sinds 2017 met trots en passie heb vervuld. Bijna zeven jaar zijn verstreken, en ik kijk met veel trots terug op wat we samen hebben bereikt. Samen met het bestuur hebben we vele stappen gezet, met vallen en opstaan, maar altijd met als doel onze club vooruit te helpen.

Op zaterdag 15 oktober 2022 mee op verplaatsing in Zulte en blij na de gewonnen wedstrijd! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Deze periode was voor mij een enorme leerschool, vooral op menselijk vlak en uiteraard ook op voetbalvlak. De harde voetbalwereld heeft me veel geleerd, maar ook heel dikwijls verrast en ontgoocheld.

Het is een wereld vol schoonheid, maar ook vol frustraties die de vooruitgang soms in de weg staan.

Ondanks deze uitdagingen heb ik altijd mijn inzet en betrokkenheid behouden, en ik koester de mooie momenten die we samen hebben beleefd.

Jacqueline Mahieux hier met coach Guido Brepoels wiens positiviteit en onuitputtelijke inzet, ondanks alle tegenslagen, voor haar een bron van inspiratie waren. Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Ik wil vandaag iedereen bedanken, die heeft bijgedragen aan dit prachtige project (bestuurders, technische staf, speelsters … )

Met fierheid sluit k vandaag mijn voorzitterschap af, wetende dat we samen iets moois hebben opgebouwd. Ik laat jullie nu over aan professionals die jullie verder zullen begeleiden.

Het is geen vaarwel, maar een tot ziens. Ik zal jullie zeker blijven steunen vanaf de zijlijn. Jullie weten het, ik ben jullie grootste fan!

Het is voor mij tijd om te gaan en de fakkel over te dragen aan iemand die ook al zeven jaar in het bestuur zit als ondervoorzitter: Miranda Liebens.

Dank je wel allemaal voor alles! Dank je wel voor je steun! Dank je wel voor het vertrouwen!’

Jacqueline Mahieux

Op zaterdag 20 april 2024 samen met Luna Vanzeir (links) en Lisa Petry (rechts) na het gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Club YLA in play-off 1 van de Women’s Lotto Super League! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Voor de volledige bijzonder uitgebreide afscheidstekst van Jacqueline Mahieux met persoonlijke bedankingen aan meerdere personen kan U hier terecht:

Fb account Jacqueline Mahieux

Deze redactie wenst voorzitter Jacqueline Mahieux te bedanken voor de vlotte samenwerking de voorbije zeven jaar waarin de club twee keer de bekerfinale haalde en ook twee keer op de derde plaats eindigde. We wensen haar ook veel succes in de toekomst bij eender welke nieuwe uitdaging!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 
Share