Share

RSC Anderlecht, dat op zaterdag 28 januari 2017 in de kwartfinale van de Beker van België een uitwedstrijd speelt bij KRC Genk Ladies, trok op vrijdag 20 januari 2017 de grens over voor een oefenwedstrijd in Nederland tegen PSV Eindhoven.

Nadat het eerder al vriendschappelijk won thuis tegen eersteklasser USGTH met 6-0 en op bezoek bij SV Zulte Waregem met 0-8 verloor vrouwelijk paars-wit de derde oefenwedstrijd van dit nieuwe kalenderjaar. PSV Eindhoven won met 3-2 nadat het bij de rust al 3-1 stond. Voor PSV Eindhoven stonden Michelle Hendriks, Mauri van de Wetering en Nadia Coolen aan het kanon. De doelpunten voor RSC Anderlecht werden gescoord door Lola Wajnblum de 3-1 nog voor de rust en Marlies Verbruggen de 3-2!

Na het bekerduel op KRC Genk Ladies ontvangt RSC Anderlecht bij de hervatting van de Super League op dinsdag 31 januari 2017 KSK Heist op het Nationaal Voetbalcentrum Euro 2000 in Tubeke. De aftrap dan is om 19u30.

Het veld van Sibret zag er op deze vrijdag 20 januari 2017 zo uit! Foto – (c) Wallonia Club Sibret

PS: Ook nog melden dat het duel in tweede klasse B van zaterdag 21 januari 2017 tussen Sibret en RSC Anderlecht C inmiddels afgelast is, dat is ook het geval voor ASE De Chastre – KFC Merelbeke in tweede klasse A!

Voor alle wedstrijden op zaterdag 21 januari 2017 kan U hier terecht:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share