Share

Onmiddellijk na de terugkeer van de Cyprus Women’s Cup 2017 staat voor Belgian Red Flame Janice Cayman in het weekend van 11 en 12 maart 2017 in Frankrijk de kwartfinale van de Franse beker op het programma. De loting die op deze dinsdag 21 februari 2017 plaatsvond en gedaan werd door Brigitte Henriques, de algemeen secretaris van het Uitvoerend Comité van de Franse voetbalbond, viel in elk geval al mee want Montpellier kreeg niet alleen een thuiswedstrijd voorgeschoteld maar het ontloopt ook bekerhouder Lyon en UWCL-kwartfinalist PSG.

Montpellier mag het in de kwartfinale thuis opnemen tegen AS Saint-Etienne terwijl Lyon eveneens een wedstrijd voor eigen publiek kreeg met Rodez als tegenstander. Het laatste duel tussen twee clubs uit de D1 Féminine is de Parijse derby Juvisy – PSG die overigens ook al volgend weekend in de competitie op het programma staat. Hénin-Beaumont tenslotte, de club die op het derde niveau uitkomt, mag eveneens thuisspelen en dat tegen ASJ Soyaux, de 7de club in de Franse kwartfinales uit de D1 Féminine!

Lees ook nog over de achtste finale in de Franse beker van Janice Cayman met Montpellier:

Vrouwenteam.be

Luister naar het meest recente interview met Janice Cayman na de Gouden Schoen 2016 waarbij ze op de 2de plaats eindigde:

Bekijk welke Belgian Red Flames geselekteerd zijn voor de Cyprus Women’s Cup 2017:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share