Share

Op zaterdag 25 februari 2017 stond aan de Albrecht Rodenbrechtlaan in Melsele de topaffiche tussen achtervolger KVK Svelta Melsele en leider en herfstkampioen Club Brugge op het programma. Het team van trainer Karim Didi stond 3 punten achter op het team van trainer Ingrid De Rycke.

Wat er in die wedstrijd allemaal gebeurde kan U bekijken dankzij het filmwerk van Siebe Cambier die vrouwelijk blauw-zwart op de voet volgt!

Zowel Svelta Melsele als Club Brugge hebben nu 49 punten uit 19 wedstrijden en ze hebben allebei 16 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 verlieswedstrijden. Het doelsaldo van Svelta Melsele is met 86-23 beter dan dat van Club Brugge 73-16.

U kan nog meer foto’s bekijken uit deze wedstrijd via:
Fb LSK

Voor alle uitslagen van in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share