Vijf dagen voor de Belgian Red Flames in Zenica tegen Bosnië-Herzegovina aantreden speelde het thuisland op vrijdag 23 oktober 2015 de EK-kwalificatiewedstrijd in groep 7 tegen Estland.

Bosnië-Herzegovina won met ruime cijfers tegen Estland. Het team met als aanvoerster Amira Spahic liep voor de rust al tot 3-0 uit dankzij een dubbel van Milena Nikolic (6de en 43ste minuut) en tussenin een doelpunt van Melisa Hasanbegovic (36ste minuut). Na de rust dikte Antonela Radeljic (73ste minuut) nog aan tot 4-0, meteen de eindstand in dit duel. Het waren meteen de eerste drie punten voor Bosnië-Herzegovina in deze groep. Estland blijft na drie kwalificatieduels nog altijd zonder doelpunt en zonder punt!

Antonela Radeljic zette met een doelpunt voor Bosnië-Herzegovina thuis tegen Estland de eindstand op het bord! Foto - David Catry

Antonela Radeljic zette met een doelpunt voor Bosnië-Herzegovina thuis tegen Estland de eindstand op het bord! Foto – David Catry

EK-kwalificatie 2017 – Groep 7 – Vrijdag 23 oktober 2015, Zenica;
Bosnië-Herzegovina – Estland 4-0 (rust: 3-0);
Doelpunten: 6′ Milena Nikolic 1-0, 36′ Melisa Hasanbegovic 2-0, 43′ Milena Nikolic 3-0, 73′ Antonela Radeljic 4-0.

Maandag 30 november 2015 om 20 uur:
België – Servië (op Den Dreef in Leuven).

Eniola Aluko, hier in het shirt van Chelsea, scoorde voor Engeland in het vriendschappelijke duel op bezoek bij China! Foto - MamPict

Eniola Aluko, hier in het shirt van Chelsea, scoorde voor Engeland in het vriendschappelijke duel op bezoek bij China! Foto – MamPict

PS: Melden we ook nog dat Engeland een oefenduel speelde in Yongchuan tegen China waar de Fransman Bruno Bini inmiddels bondscoach is. China won het duel met 2-1 na een dubbel van Shuang Wang (1-0, 5de en 2-0, 45ste minuut) en een tegengoal van Eniola Aluko voor Engeland (2-1, 45ste + 1′ minuut) in de blessuretijd van de eerste helft. Engeland was op het voorbije WK in Canada derde en het is op vrijdag 8 april 2016 tegenstander van de Belgian Red Flames.