Share

Op vrijdag 3 maart 2017 staat het tweede duel van de Belgian Red Flames op de Cyprus Women’s Cup op het programma. Dit keer speelt België in het Antonis Papadopoulos Stadion in Larnaca tegen Italië.

Bondscoach Ives Serneels zette volgende 11 speelsters in de basis voor het duel tegen de Squadra Azzurrine:

Diede Lemey in doel; Nicky Van Den Abbeele, Imke Courtois, Heleen Jaques en Maud Coutereels in de verdediging van rechts naar links; Davinia Vanmechelen, Justine Vanhaevermaet, Elien Van Wynendaele en Janice Cayman (captain) in het middenveld; Jana Coryn en Tessa Wullaert in de spits.

Op de bank zitten: Nicky Evrard, Sofie Van Houtven, Davina Philtjens, Lorca Van De Putte, Tine De Caigny, Jassina Blom, Lenie Onzia, Aline Zeler, Sara Yuceil, Lien Mermans en Sarah Wijnants.

Ingevallen:
70′ Davina Philtjens (50ste interland) voor Davinia Vanmechelen;
70′ Aline Zeler (87ste interland!) voor Justine Vanhaevermaet;
70′ Sara Yüceil voor Jana Coryn;
85′ Sarah Wijnants voor Janice Cayman;
90′ Jassina Blom voor Tessa Wullaert.

U kan het duel live volgen via:

Futbol24.com
of via deze livestream op You Tube met dank aan FIGC, de Italiaanse Voetbalbond:

Lees ook nog over Italië – België via:
Vrouwenteam.be

PS: Ook nog melden dat Zwitserland eerder op de dag het tweede duel in groep A won tegen Noord-Korea met 1-0 dankzij een laat doelpunt van Rahel Kiwic (88ste minuut). Zwitserland heeft zo al 4 punten terwijl Noord-Korea op 3 punten blijft.

Italië – België Eindstand 1-4 met goals na 10′ Daniela Sabatino 1-0, 11′ Tessa Wullaert 1-1 op strafschop, 39′ Elien Van Wynendaele 1-2, 65′ Maud Coutereels 1-3, 81′ Davina Philtjens 1-4.

Share