Share

Op maandag 24 juli 2017 om 20 uur 45 staat in Tilburg de vrouwelijke Derby der Lage Landen tussen de Belgian Red Flames en Nederland op het programma tijdens het EK 2017 in Nederland. Het is nog even voor het zover is maar wie weet komt er dan ook hoog bezoek meekijken naar dat duel.

Zijn de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane straks ook aanwezig op het EK 2017 Vrouwenvoetbal in Nederland? Foto – (c) KNVB

Op donderdag 27 april, op zijn 50ste verjaardag, kreeg Koning Willem-Alexander en ook zijn dochter prinses Amalia tijdens hun bezoek in Tilburg in elk geval tickets overhandigd voor het toekomende EK Vrouwenvoetbal. Het is nog niet bekend of ze ook dan samen met koningin Maxima en de andere prinsesjes Alexia en Ariane aanwezig zullen zijn in het stadion van Tilburg maar het behoort in elk geval nog altijd tot de mogelijkheden.

Over precies 80 dagen begint het EK Vrouwenvoetbal in Nederland, het allereerste met 16 deelnemende landen. De aftrap is op zondag 16 juli 2017 om 18 uur in de Galgenwaard in Utrecht met het duel Nederland – Noorwegen! Later op de dag om 20 uur 45 spelen de Belgian Red Flames in Doetinchem hun eerste duel tegen Denemarken!

Voor meer over de Belgian Red Flames en het EK 2017:
Vrouwenteam.be

Bekijk interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share