Share

Met de overwinningen van titelverdediger Olympique Lyonnais op bezoek bij Manchester City Ladies en van PSG uit tegen FC Barcelona Femeni staat op donderdag 1 juni 2017 wellicht voor het eerste een volledig Franse finale op het programma in de UEFA Women’s Champions League tenzij er een nog een grote verrassing valt te noteren in de terugwedstrijden van de halve finales nu zaterdag 29 april 2017.

Jennifer Hermoso, die recent nog 2 keer scoorde voor Spanje in Eupen tegen de Belgian Red Flames, moet met FC Barcelona in het Parc des Princes een 1-3-achterstand ophalen! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Om 17 uur speelt PSG in het Parc des Princes van Parijs de terugwedstrijd tegen FC Barcelona. De UEFA wees Jana Adámková uit Tsjechië aan als scheidsrechter voor dit duel waarbij de bezoekers het 1-3-verlies uit de heenwedstrijd moeten proberen goed te maken.

Bekijk de hoogtepunten uit de heenwedstrijd met dank aan FC Barcelona TV:

Alex Morgan, hier aan de bal in Manchester, zien we normaal gezien met Olympique Lyonnais in de finale van de UWCL terug! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Maya Mans

Om 20 uur 45 ontvangt Olympique Lyonnais in het Parc OL waar in 2019 ook de finale van het WK Vrouwenvoetbal zal plaatsvinden Manchester City Ladies. Ook hier moeten de bezoekers een 1-3-verlies uit de heenwedstrijd proberen recht te zetten. Melden we ook nog dat Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyonnais die zich altijd enorm heeft ingezet voor het vrouwenvoetbal bij zijn club, deze week benoemd werd tot officier in het Frans Legioen van Eer!

Bekijk de hoogtepunten van de heenwedstrijd met dank aan Sky Sports TV:

Lees over Jean-Michel Aulas:
Olympique Lyonnais

Lees over Manchester City – Olympique Lyonnais:
Website Manchester City

Lees over FC Barcelona – PSG:
Marca.com

U kan beide wedstrijden volgen via:
Website UEFA.com

Voor de Super League op vrijdagavond kan U terecht via:
Vrouwenteam.be

Share