Share

Club Brugge stond een tijdje bovenaan in de 2de klasse A maar uiteindelijk moest het zich in de strijd voor de titel gewonnen geven tegen Svelta Melsele, dat op bezoek bij Cerkelladies Brugge kampioen werd. Positief nieuws was er wel voor het beloftenteam uit 2de provinciale A dat de testwedstrijd tegen Union Zandvoorde won en zo de promotie naar 1ste provinciale mocht vieren!

Dankzij Siebe Cambier kan U de video’s van deze beide duels van vrouwelijk blauw-zwart bekijken!

Allereerst GFA Sinaai – Club Brugge met dank aan Siebe Cambier:

En bekijk ook een uitgebreide samenvatting van het beloftenteam van Club Brugge tegen Zandvoorde met dank aan Siebe Cambier:

Het beloftenteam van Club Brugge, dat net als Union Zandvoorde 75 punten telde na 26 wedstrijden, promoveert dus uit de A-reeks naar eerste provinciale! Ladies SC Zonnebeke is het team dat kampioen werd in de 2de provinciale B en dus volgend seizoen eveneens in 1ste provinciale een tegenstander zal zijn!

Foto – (c) SC Zonnebeke



Voor meer over de 2de klasse A:

Vrouwenteam.be

Lees ook nog over de testwedstrijden in 2de klasse:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Bekijk ook de finale van de Beker van West-Vlaanderen, de Indurium Cup 2017:

Vrouwenteam.be

PS: Op maandag 1 mei 2017 won ook het mannenteam onder leiding van Michel Preud’homme het 6de duel in Play Off 1 thuis tegen SV Zulte Waregem met 2-1! De doelpunten waren daar van Timothy De Rijck 0-1 (6de minuut) Hans Vanaken (1-1, 21ste minuut) en Dorin Rotariu (2-1, 40ste minuut). In de stand heeft RSC Anderlecht na 6 speeldagen 42 punten, Club Brugge volgt op 4 punten, KAA Gent op 5. Charleroi heeft als 4de 33 punten, KV Oostende 31 en SV Zulte Waregem 29.

Share