Share

Eerder deze maand ontkende Aline Zeler, die in haar carrière zowel kampioen speelde met STVV als met Standard, het nog maar inmiddels heeft de Belgische recordinternational wel gekozen voor een terugkeer naar haar ex-club RSC Anderlecht.

Aline Zeler maakte voor een eerste keer de overstap van Standard Fémina naar RSC Anderlecht in 2006, dus nu elf jaar geleden. Ze bleef 3 seizoenen bij vrouwelijk paars-wit vooraleer in 2009 te verkassen naar STVV. Met die club werd ze in 2010 landskampioen, de laatste keer overigens dat een ander team dan Standard de titel haalde, om vervolgens na de beslissende goals in de titelwedstrijd te scoren in 2010 terug te keren bij Standard! In de herfst van haar carrière trekt de winnares van Sparkle 2016 dus nog voor een tweede keer naar RSC Anderlecht!

Bij RSC Anderlecht, dat eerder al Sarah Wijnants (Standard) en Elke Van Gorp (KAA Gent Ladies) aantrok, noteren we overigens ook een flink aantal vertrekkers. In de omgekeerde richting gaat na Noémie Gelders nu ook nog Anaëlle Wiard, die wel eerst nog moet revalideren. Lola Wajnblum en Justine Blave, die allebei eerder bij Standard aktief waren, keren nu eveneens terug naar de vurige stede en kunnen straks met de vrouwelijke Rouches aantreden in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League!

Uit het beloftenteam van RSC Anderlecht vertrekken verder Henriette Awete naar KRC Genk Ladies, Pure Eke en Margo Anckaert naar KSK Heist.

Lees ook nog over de transfer van Aline Zeler:
Website RSCA Women

Luister naar Aline Zeler vlak na het binnenhalen van de titel in 2017 op bezoek bij DVC Eva’s Tienen dankzij Vrouwenteam TV:

PS: Op zondag 4 juni 2017 wordt bekend wie de opvolgster wordt van Aline Zeler als winnares van Sparkle!

Voor alle genomineerden kan U hier terecht:

Vrouwenteam.be

Share