Share

Belgian Red Flame Sara Yüceil, die vorig seizoen de overstap maakte van Belgisch landskampioen Standard naar het Franse Olympique Marseille is opnieuw on the move! Ze verhuist van de Franse D1 Féminine naar de Nederlandse Eredivisie.

Haar nieuwe club is PSV Eindhoven waar ze met Vanity Lewerissa, ook geselecteerd bij Oranje voor het EK 2017, en Kim Mourmans twee oude bekenden van bij de vrouwelijke Rouches zal tegenkomen. Sara Yüceil tekende in Eindhoven een overeenkomst voor één seizoen!

Sara Yüceil, geboren op 22 juni 1988 in Bergen, speelde het voorbije seizoen 14 duels in de Franse D1 Féminine voor Olympique Marseille. Ze speelde in totaal 878 minuten en scoorde 1 competitiedoelpunt in de 2-0-overwinning thuis tegen Paris Saint-Germain op zaterdag 18 maart 2017! Ze eindigde met haar club knap op de 4de plaats in de D1 Féminine met 35 punten uit 22 duels achter kampioen, bekerwinnaar en winnnaar van de UWCL Olympique Lyonnais (63 punten), achter Montpellier (55 punten uit 22 duels) en achter PSG (49 punten).

Lees nog meer over deze overstap via:
PSV.nl

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share