Share

Op woensdag 28 juni 2017 heeft nu ook Martin Sjögren, de bondscoach van Noorwegen en tegenstander van de Belgian Red Flames op het EK 2017 in Nederland, zijn selektie voor dat tornooi bekendgemaakt!

Dit zijn de 23 namen die Noorwegen naar een derde titel op het EK Vrouwenvoetbal moeten leiden:

Doelvrouwen:
Ingrid Hjelmseth (Stabaek), Cecilie Fiskerstrand (LSK Kvinner), Oda Marie Bogstad (Klepp IL);
Verdedigers:
Ingrid Moe Wold (LSK Kvinner), Maria Thorisdottir (Klepp IL), Nora Holstad Berge (Bayern München), Anja Sønstevold (LSK Kvinner), Stine Pettersen Reinås (Stabaek), Tuva Hansen (Klepp IL). Kristine Bjørdal Leine (Roa), Elise Thorsnes (Avaldsnes IL), Maren Mjelde (Chelsea Ladies FC);
Middenvelders:
Ingvild Isaksen (Stabaek), Andrine Stolsmo Hegerberg (Birmingham City), Ingrid Marie Spord (LSK Kvinner), Ingrid Schjelderup (Eskilstuna), Frida Leonhardsen Maanum (Stabaek);
Aanvallers:
Caroline Graham Hansen (VfL Wolfsburg), Lisa-Marie Utland (Roa), Emilie Bosshard Haavi (Boston Breakers), Guro Reiten (LSK Kvinner), Ada Stolsmo Hegerberg (Olympique Lyonnais), Kristine Minde (Linköping FC).

Foto – (c) NFF

Noorwegen speelt voor de afreis naar het EK 2017 in Nederland nog een oefenwedstrijd niet ver van de Belgische Ardennen namelijk op dinsdag 11 juli 2017 om 21 uur in het Stade Louis Dugauguez van Sedan tegen Frankrijk, dat 4 dagen eerder in Montpellier tegen de Belgian Red Flames oefent!

Noorwegen speelt vervolgens op zondag 16 juli 2017 om 18 uur de openingswedstrijd van het EK 2017 in Stadion Galgenwaard in Utrecht tegen Nederland. Op donderdag 20 juli 2017 speelt het dan om 18 uur in het Rat Verlegh Stadion van Breda tegen België en de laatste wedstrijd van de groepsfase voor Noorwegen is op maandag 24 juli 2017 in De Adelaarshorst in Deventer tegen Denemarken!

Lees nog meer over de Noorse selektie voor het EK 2017:

NFF

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share