Share

In Sport Voetbal Magazine is er op woensdag 12 juli 2017 niet alleen aandacht voor de nieuwe elftallen in de Jupiler Pro League en de achtergronden bij de transfer van Romelu Lukaku naar Manchester United. Er staat dit keer ook veel vrouwenvoetbal in het weekblad!

Zo is er een volledig dossier rond de Belgian Red Flames. Collega Alain Eliasy ging praten met Belgian Red Flames Janice Cayman, Tessa Wullaert en Aline Zeler en gaf ook het woord aan bondscoach Ives Serneels. Dat kan U allemaal lezen van pagina 46 tot en met 54.

Op pagina 16 kan U ook het artikel ‘Vrouwen nog niet aan de macht in het voetbal’ van collega Geert Foutré lezen. Daarin komt Hilde Clessens aan het woord, de ex-speelster van o.a. Standard, KVK Tienen en Vlimmeren die in de toekomst als eerste vrouw in België een pro-Licence wil behalen.

Ook François Colin schrijft over het vrouwenvoetbal! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Op pagina 55 kan U de wekelijkse column lezen van François Colin. In de rubriek FC Colin heeft hij het over ‘Vrouwen met ballen’.

Sport Voetbal Magazine is te koop in de dagbladhandel voor de prijs van 4,2 euro. Aangezien het weekblad volgende week niet verschijnt heeft U ruim de tijd om alle artikels te lezen!

Lees nog meer over België – Rusland via:
Vrouwenteam.be

Share