Share

Na de ruime 0-4-winst afgelopen zondag 22 november 2015 met VfL Wolfsburg op bezoek bij Hoffenheim waar ze op het uur in het veld kwam voor de Noorse Caroline Hansen heeft Tessa Wullaert inmiddels 7 duels in de Bundesliga achter de rug. De ex-speelster van SV Zulte Waregem, RSC Anderlecht en Standard lukte daarin voorlopig 2 doelpunten.

Op woensdag 25 november 2015 wordt ze in Sport/Voetbal Magazine aangekondigd als de Vincent Kompany van de Red Flames. Maar ‘We worden niet graag met de Duivels vergeleken’ zo staat in het artikel van collega Alain Eliasy te lezen vanaf pagina 38 tot en met 40.

Nu maandag 30 november 2015 kan U Sparkle Red Flame Tessa Wullaert aan het werk zien op Den Dreef in Leuven tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd België – Servië. De aftrap is om 20 uur. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop, 8 euro aan de kasse.

Bekijk de wedstrijdbeelden van Hoffenheim – VfL Wolfsburg:
DFB TV

Sport/Voetbal Magazine nummer 48 is te koop in de dagbladhandel voor de prijs van 4 euro.

Als je tickets wenst te kopen voor België – Servië kan U hieronder terecht:
Website KBVB

Share