Share

Riana Nainggolan was tijdens de Cyprus Women’s Cup als speelster van Res Roma eventjes Belgian Red Flame. Inmiddels is het stil geworden rond de ex-speelster van Kontich, Beerschot en Royal Antwerp FC Ladies, die dit seizoen nog niet in actie kwam. Maar op dinsdag 24 november 2015 kwam ze even terug in beeld tijdens het programma Karakters van Ben Crabbé. Daarin ging de presentator, die bekend is van Blokken, op zoek naar haar tweelingbroer Rode Duivel Radja Nainggolan.

Misschien hebt U door het succesvolle vijfde duel van KAA Gent in de UEFA Champions League op bezoek bij Lyon (de Buffalo’s van Hein Vanhaezebrouck wonnen in het Stade de Gerland met 1-2 dankzij doelpunten van Danijel Milicevic op vrije trap na 32 minuten en een kopbal van Kalifa Coulibaly in de 5de minuut van de toegevoegde tijd van de tweede helft nadat Jordan Ferri de thuisploeg al na 7 minuten op voorsprong had gebracht) deze uitzending wel gemist.

U kan dit echter ook nog enkele dagen online bekijken via:
Website Karakters

Lees nog meer hierover:
Website Canvas

Share