Op woensdag 25 november 2015 stond op het Sportcentrum van de Servische voetbalbond in Stara Pazova het EK-kwalificatieduel in groep 7 op het programma tussen Servië, toekomende maandag tegenstander van de Belgian Red Flames, en Bosnië-Herzegovina op het programma.

Het duel leek heel lang op een scoreloos gelijkspel te zullen uitdraaien maar een doelpunt van Milena Nikolic voor de bezoekers twee minuten voor het einde van de wedstrijd na een hoekschop van Alisa Spahic besliste daar anders over (0-1, 88ste minuut). Bosnië-Herzegovina boekt zo de tweede overwinning in EK-kwalificatiegroep 7, voor Servië is het de eerste nederlaag na drie wedstrijden op weg naar het EK 2017 in Nederland.

Alisa Spahic zorgde voor de assist bij het Bosnische doelpunt op bezoek in Servië! Foto - David Catry

Alisa Spahic zorgde voor de assist bij het Bosnische doelpunt op bezoek in Servië! Foto – David Catry

Nu zondag 29 november 2015 gaat Bosnië-Herzegovina op bezoek bij Engeland. Dat duel wordt in Bristol gespeeld terwijl op maandag 30 november 2015 de Belgian Red Flames op Den Dreef in Leuven Servië ontvangen.