Share

De Belgian Red Flames beginnen aan de kwalificatie voor het WK Vrouwenvoetbal 2019 met een duel in september in Leuven tegen Moldavië en ook in oktober wordt er in de studentenstad gespeeld tegen Roemenië. De uitwedstrijd tegen Portugal gaat door in Penafiel!

De eerste wedstrijd op weg naar het WK 2019 in Frankrijk in de groep van de Belgian Red Flames wordt op vrijdag 15 september 2017 gespeeld in het Estadio Alberto Picco in La Spezia tussen Italië en Moldavië. Op dinsdag 19 september 2017 speelt Italië dan in het Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj-Napoca tegen Roemenië met aftrap om 17 uur terwijl de Belgian Red Flames op die dag om 20 uur 15 op Den Dreef in Leuven Moldavië ontvangen. Ook thuis tegen Roemeniê zal er op vrijdag 20 oktober 2017 in Leuven gespeeld worden terwijl de uitwedstrijd op dinsdag 24 oktober 2017 zal plaatsvinden in het Estádio Municipal 25 de Abril van FC Penafiel, een Portugese tweedeklasser, met aftrap om 18 uur lokale tijd! Penafiel ligt op een goeie 40 kilometer ten oosten van Porto!

Het stadion van FC Penafiel zal eind oktober 2017 de Belgian Red Flames ontvangen! Foto – (c) Lahmannhuegel

Portugal speelt zijn oefenwedstrijden half september 2017 thuis tegen Finland in het Estádio Municipal van Arouca (zaterdag 16 september 2017 om 18 uur lokale tijd) en in het Estádio Marcolino Castro van Santa Maria Da Feira (op maandag 19 september 2017 om 16 uur lokale tijd).

Lees over de ticketverkoop voor België – Moldavië:

KBVB – Ticketverkoop België – Moldavië

Bekijk alle data van de WK-kwalificatiecampagne van de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

Voor interviews rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share