Share

Op de 2de speeldag in 2de klasse ontving vrouwelijk blauw-zwart in Aalter met KSOC Maria-ter-Heide een team dat vorig seizoen hoge ogen gooide in de B-reeks. Het was dus uitkijken hoe het in deze wedstrijd zou aflopen.

Club Brugge hield de punten thuis maar het werd dit keer geen overwinning met dubbele cijfers! Elle Decorte opende de score na 20 minuten wedstrijd (1-0). Sharon Desaever lukte kort na de rust haar 5de competitiegoal van het seizoen voor de 2-0 en Thalia De Roovere zorgde na 65 minuten voor de aansluitingstreffer (2-1). Het bleef uiteindelijk bij die score waardoor Club Brugge aan het seizoen begint met een 6 op 6!

U kan de video met de hoogtepunten van dit duel bekijken met dank aan Siebe Cambier, de man die Club Brugge op de voet volgt:

Nog melden dat Club Brugge op zaterdag 9 september 2017 op de 3de speeldag van de Beker van België thuis speelt tegen eersteklasser Tongeren DV. Op zaterdag 16 September 2017 speelt het dan op de 3de speeldag van de competitie een uitwedstrijd namelijk de derby op bezoek bij KDC Ruddervoorde met aftrap om 14u30.

Voor alle uitslagen in de eerste en tweede klasse A en B van dit weekend:
Vrouwenteam.be

Voor interviews uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share