In de 2de klasse B stond er op zaterdag 2 september 2017 een derby op het programma op de Académie Robert Louis Dreyfus tussen het derde vrouwenvoetbalteam van Standard en RFC Luik, een van de nieuwkomers in deze reeks die onder leiding staat van Raphael Quaranta in de jaren ’80 en ’90 nog profvoetballer bij RFC Luik, Antwerp en Standard!

De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong via een mooi genomen vrije trap van Justine Gomboso (0-1, 10de minuut) maar de vrouwelijke Rouches maakten snel opnieuw gelijk via Elena Arnoldy (1-1, 11de minuut)! De derby eindigde dan ook op een gelijkspel!

Ook van dit duel kan U een samenvatting bekijken dankzij Régis Sibille:

RFC Luik, dat aan de competitie begint met een 4 op 6, ontvangt op de 3de speeldag op zaterdag 16 september 2017 het beloftenteam van KRC Genk Ladies, dat inmiddels al 2 keer won. De aftrap is om 17 uur. Het derde vrouwenteam van Standard gaat op dezelfde dag op bezoek bij Sterrebeek, ook al een team dat na 2 speeldagen 6 op 6 heeft!