Share

Ines Fernandez Gonzalez, de tweede doelvrouw van RSC Anderlecht, is op zondag 28 november 2015 met de Belgian Red Flames U19 opnieuw te gast aan de Hoevenzalvellaan in Genk voor een oefenduel tegen Ladies Genk. De aftrap is voorzien om 14u30.

Nog een artikel rond Ines Fernandez Gonzalez in Marca onder de titel 'Una flamenca bajo los tres palos belgas'. (copyright) Marca

Nog een artikel rond Ines Fernandez Gonzalez in Marca onder de titel ‘Una flamenca bajo los tres palos belgas’. (copyright) Marca

Ines Fernandez Gonzalez werd op 23 juni 1997 geboren in Brussel maar ze is van Spaanse origine en heeft als zodanig de dubbele nationaliteit. Ze stond de voorbije maanden al enkele keren in de gezaghebbende Spaanse sportkrant Marca nadat ze even in Spanje was geweest. Inmiddels is er ook interesse van enkele Spaanse topclubs voor deze beloftevolle doelvrouw die op deze donderdag 26 november 2015 met de Belgische U19 aan de voorbereiding op de Eliteronde van de Belgian Red Flames U19 in Zweden van 5 tot 10 april 2016 met als tegenstanders het gastland, Engeland en Oostenrijk.

Luister naar Ines Fernandez Gonzalez (RSC Anderlecht & België U19):

Dit zijn de door bondscoach Kris Van Der Haegen opgeroepen speelsters voor de training van donderdag 26 november 2015 om 19 uur in Tubeke:

Yuna Appermont (Standard), Henriette Awete (RSC Anderlecht), Petra Baldewijns (OH Leuven), Ulrike De Frère (SV Zulte Waregem), Amber De Priester (KAA Gent Ladies), Debbie Decoene (DV Famkes Merkem), Elena Dhont (KAA Gent Ladies), Ines Fernandez Gonzalez (RSC Anderlecht), Elke Geeraert (Club Brugge), Laura Gorniak (USGTH), Celien Guns (Lierse), Jolien Martens (SV Zulte Waregem), Amber Maximus (KAA Gent Ladies), Sheryl Merchiers (Lierse), Kassandra Ndoutou Eboa Missipo (KAA Gent Ladies), Kirsten Raemdonck (OH Leuven), Charlotte Tison (Standard), Chloë Van Mingeroet (Lierse), Hannelore Van Poppel (Lierse), Silke Van Wijnsberghe (Lierse), Chloé Vande Velde (KAA Gent Ladies), Bieke Vandenbussche (KAA Gent Ladies), Jody Vangheluwe (KAA Gent Ladies), Morgane Wijns (OH Leuven).

Lees meer over Ines Fernandez Gonzalez in Marca:
Website Marca
en via:
Website Marca 2014

Share