Share

Belgian Red Flame Tine Schryvers kende de voorbije jaren vooral veel blessureleed maar nu ze terug op het veld staat zorgde ze meteen voor een heel mooi winnend doelpunt voor haar club Kristianstads DFF in de Damallsvenskan thuis tegen KIF Örebro.

Tine Schryvers als toeschouwer op het EK 2017 in Breda tijdens het duel dat de Belgian Red Flames wonnen tegen Noorwegen! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Tine Schryvers, die op het voorbije EK 2017 in Nederland als supporter de Belgian Red Flames volgde, mocht op de 15de speeldag na 75 minuten en bij een 2-1-voorsprong invallen voor de Zweedse Rebecka Holm. De bezoekers uit Örebro kwamen 11 minuten later echter langszij via Frida Svensson (2-2, 86ste minuut). Maar 3 minuten later kwam Tine Schryvers aan de bal aan de rechterkant van het veld. En ze lukte een fantastisch doelpunt voor Kristianstads DFF!

Het bleef bij 3-2 en door de 5de winst van het seizoen en met nog 7 competitiewedstrijden voor de boeg klom Kristianstads DFF naar de 7de plaats met nu 18 punten uit 15 duels op 19 punten van leider Linköping. KIF Örebro bleef door het verlies 12de en laatste met 11 punten uit 15 wedstrijden, dat zijn er 2 minder dan Göteborg, de volgende tegenstander van Kristianstads DFF op zondag 24 september 2017, en Kvarnsvedens IK.

U kan het doelpunt van Tine Schryvers bekijken dankzij Damallsvenskan TV:
Damallsvenskan TV

Voor nog meer over Kristianstads DFF – KIF Örebro ga naar:
SVF – Match

Voor alles over de Zweedse vrouwenvoetbalcompetitie, de Damallsvenskan kan U terecht via:
SVF

Voor interviews rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share