Share

Op zaterdag 4 november 2017 stond er een volledige speeldag op het programma in de eerste en tweede klasse A en B van het Belgische nationale vrouwenvoetbal. Wie welk resultaat heeft neergezet kan U hieronder bekijken.

Dit zijn alle uitslagen van de 7de speeldag!

1ste klasse:
Massenhoven – Wuustwezel 4-1;
VC Moldavo – SV Zulte Waregem 4-1;
USGTH – FWS Woluwe 1-2;
SC E. Aalst – Kontich 0-1;
FW Diksmuide-Merkem – KAA Gent Ladies B 3-2;
Standard B – Tongeren 0-0;
Svelta Melsele – DVC Eva’s Tienen 7-0.

Kontich is nu alleen leider met 16 punten uit 7 duels voor Massenhoven dat 15 punten telt. USGTH is 3de met 13 punten. Onderaan won VC Moldavo voor de 2de week op rij. Het blijft 13de met nu 6 punten. DVC Eva’s Tienen blijft 14de en laatste zonder punten.

2de klasse A:
KSK Beveren – GFA Sinaai 0-2;
Olsa Brakel – Cerkelladies Brugge 2-2;
Club Brugge – KAA Gent Ladies C 6-3;
KDC Ruddervoorde – KSKV Zwevezele 1-7;
Maria-ter-Heide – USGTH B 1-1;
Dames VK Egem – KSV Sottegem 3-0;

KSK Voorwaarts Zwevezele blijft alleen leider met nu 19 punten uit 7 duels. Club Brugge volgt op de 2de plaats met nog altijd het maximum 18 op 18! Dames VK Egem is 3de met 15 punten uit 7 wedstrijden. Onderaan deelden Olsa Brakel en Cerkelladies Brugge de punten. KDC Ruddervoorde heeft als 9de 4 punten uit 6 duels, KSV Sottegem en Olsa Brakel hebben 4 punten uit 7 wedstrijden. Cerkelladies Brugge is nu 12de met 3 punten uit 6 duels, KSK Beveren is 13de en laatste met 3 punten uit 7 wedstrijden.

2de klasse B:
Esperanza Pelt – Standard C 0-6;
Miecroob Veltem – KRC Genk Ladies B 0-6;
E. Louwel – KV Mechelen 3-3;
RSC Anderlecht B – Sibret 6-1;
ASE De Chastre – VC Moldavo B 2-2;
Sterrebeek – OH Leuven B 1-2;

Vrijdagavond al gespeeld:
RFC Luik – Tongeren B 3-0.

KRC Genk Ladies B en OH Leuven B blijven samen aan de leiding met 18 op 18. KV Mechelen is 3de met 13 punten uit 7 wedstrijden. Onderaan blijft Miecroob Veltem 12de met 4 punten uit 7 duels, Esperanza Pelt is 13de met 1 punt uit 7 wedstrijden en Tongeren B blijft 14de en laatste zonder punten uit 6 wedstrijden.

* In Italië speelde Diede Lemey met AGSM Verona op de 3de speeldag thuis 1-1 gelijk tegen stadsrivaal Chievo Verona.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Niet vergeten! Dit weekend zetten we de klok terug op wintertijd. Om 3 uur in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 gaat de klok terug naar 2 uur!

Share