Share

In de 2de klasse B speelde het beloftenteam van RSC Anderlecht op zaterdag 28 oktober 2017 thuis in Tubeke tegen Royal Wallonia Club Sibret. Het werd een wedstrijd met enkele doelpunten van speelsters die ook in het eerste elftal van vrouwelijk paars-wit aantreden en het was uitkijken naar de terugkeer van Belgian Red Flame en tegenwoordig ook voetbalanaliste Justine Vanhaevermaet.

U kan de doelpunten van dit duel bekijken met dank aan Christophe Evrard:

Bekijk ook de fotoreportage van Louis Evrard:
RSCA – Media

RSC Anderlecht B won dus met 6-1 in een wedstrijd waarin het al na 2 minuten op achterstand stond na een goal van Virginie Collard maar via een dubbel van Justine Vanhaevermaet (1-1, 17de en 2-1, 29ste minuut) ging de thuisploeg met een voorsprong de rust in! Onmiddellijk na de pauze liep de score verder op dankzij doelpunten van Rachel Cuschieri (3-1, 46ste minuut) en een kopbaldoelpunt van Francesca Lueye (4-1, 48ste minuut). Via Hanne Hellinx werd het na 71 minuten 5-1 en Katya Gokhman zette in de 88ste minuut vanop de strafschopstip de eindstand op het bord: 6-1!

Op de 8ste speeldag in de 2de klasse B ontvangt het beloftenteam van RSC Anderlecht op zaterdag 4 november 2017 om 15 uur het beloftenteam van OH Leuven, dat nog altijd het maximum van de punten telt (18 op 18). Sibret speelt dan op hetzelfde moment thuis tegen ASE De Chastre.

Voor nog meer over OH Leuven B:
Vrouwenteam TV

Voor alle uitslagen in 2de klasse B van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be

Share