Share

Op zaterdag 16 december 2017 stond de topaffiche in de 2de klasse B op het programma tussen 2 ploegen die in deze competitie nog geen enkele wedstrijd verloren hadden.

Het beloftenteam van OH Leuven voor aanvang van de wedstrijd op bezoek bij KRC Genk Ladies B! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Het beloftenteam van OH Leuven dat onder leiding staat van trainer Jan Bergans begon aan de wedstrijd als koploper met 34 punten op 36, het beloftenteam van KRC Genk Ladies was de eerste achtervolger maar het had onder leiding van trainer Thomas Jansen met een wedstrijd minder gespeeld wel nog altijd het maximum van de punten (33 op 33).

Het beloftenteam van KRC Genk Ladies voor hun topaffiche tegen OH Leuven B! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul DijkmansHet was dus uitkijken wie dit duel naar zijn hand zou zetten.

U kan de eerste helft van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

U kan de tweede helft van dit duel en de vreugde achteraf bekijken dankzij Vrouwenteam TV:


KRC Genk Ladies B won dus met 5-1 en het is meteen ook herfstkampioen in de 2de klasse B
met 36 op 36 terwijl het de uitgestelde wedstrijd op bezoek bij Sibret nog moet spelen op zaterdag 6 januari 2018. OH Leuven B is voorlopig 2de met 34 punten uit 13 wedstrijden.

Luister ook nog naar een reactie met Timea Haest (OH Leuven B):Luister naar Janne Geers (KRC Genk Ladies B):Luister naar Lore Op de Beeck (KRC Genk Ladies B):

Luister naar Amber Tysiak (KRC Genk Ladies B):

Luister naar voorzitster Jacqueline Mahieux (KRC Genk Ladies B):

Bekijk ook nog de fotoreportage van Paul Dijkmans rond deze topper in 2de klasse B:
Fotopagina Paul Dijkmans

Bekijk de andere uitslagen in de 2de klasse B via:
Vrouwenteam.be

PS: Melden we ook nog dat op zaterdag 23 december 2017 om 13u30 op hetzelfde veld (Galopinlaan) de laatste achtste finale van de Beker van Belgie in het Belgische vrouwenvoetbal wordt gespeeld. KRC Genk Ladies uit de Super League ontvangt dan eersteklasser SC Eendracht Aalst!

Share