Share

Imke Courtois, die tijdens de Warmste Week / Music for Life afgelopen vrijdag 22 december 2017 in Diksmuide afscheid nam van het vrouwenvoetbal, is op woensdagavond 27 december 2017 te zien in de derde aflevering van Vrede op Aarde, een zevendelig programma van Sven De Leijer op Eén waarin het jaar 2017 bekeken wordt door de bril van een positivo.

Het wordt uitkijken welke positieve dingen er door Sven De Leijer worden meegenomen voor Imke Courtois, die in 2017 nog eens Belgisch kampioen werd met Standard op bezoek bij DVC Eva’s Tienen vooraleer ze op 11 juli 2017 haar 21ste en laatste interland speelde voor de Belgian Red Flames, de oefenwedstrijd in Denderleeuw tegen Rusland die met 2-0 gewonnen werd in de voorbereiding op het allereerste EK van het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam!

De andere gasten in het programma van woensdag 27 december 2017 zijn sportvrouw van het jaar Nafi Thiam, Eén-presentator Kobe Ilsen en politicus Raoul Hedebouw. U kan alles zien op Eén vanaf 21u43 na het Jaaroverzicht 2017.

Voor meer hierover ga naar:
Vrede op Aarde

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Voor de oefenstage van 16 tot en met 22 januari 2017 selekteerden bondscoach Ives Serneels en zijn assistent Kris Van Der Haegen maar liefst 44 speelsters.

U kan bekijken wie er allemaal opgeroepen is via de website van de KBVB:
KBVB

Share