Share

Terwijl de Belgian Red Flames in januari 2018 enkel samenkomen voor een stage onder leiding van bondscoach Ives Serneels en zijn assistent Kris Van Der Haegen, speelt Portugal de eerstvolgende tegenstander op weg naar het WK 2019 in Frankrijk in januari 2018 al 2 oefenduels!

Foto – (c) FPF

Het team van bondscoach Francisco Neto trekt naar de Azoren waar ze in het de Estádio de São Miguel van Ponta Delgada twee oefenduels zullen spelen tegen Ierland, het team dat onlangs nog de bordjes in Nijmegen op 0-0 hield tijdens het WK-kwalificatieduel tegen Europees kampioen Nederland. De wedstrijden zijn voorzien op donderdag 18 januari 2018 om 18 uur lokale tijd en op zondag 21 januari 2018 om 16 uur lokale tijd.

Foto – (c) FPF

Portugal speelt vervolgens eind februari begin maart 2018 de Algarve Cup in eigen land met als tegenstanders in de groepsfase Australië, China en Noorwegen. Daarna volgt er nog een wedstrijd voor de plaatsen 1 tot en met 12. De mogelijke tegenstanders in dat duel zijn Canada, Rusland, Zuid-Korea of Zweden uit groep B en Denemarken, Ijsland, Japan of Europees kampioen Nederland.

Op vrijdag 6 april 2018 speelt Portugal dan in Leuven het WK-kwalificatiduel tegen België!

Voor nog meer over deze oefenduels van Portugal:
FPF

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share